KONFERENCIAFELHÍVÁS

Neveléstudomány – Válaszlehetőségek az új évezred kihívásaira

13. Képzés és Gyakorlat Nemzetközi Neveléstudományi Konferencia

 
Időpont: 2020. április 22–24.
Helyszín: Kaposvári Egyetem Pedagógiai Kar (7400 Kaposvár, Guba Sándor u. 40.)
 

A Kaposvári Egyetem Pedagógia Kara együttműködve a Soproni Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Karával 13. alkalommal várja a nevelés-oktatás bármely szintjén és területén oktató és kutató kollégákat neveléstudományi konferenciájára. A rendezvényre azokat a felsőoktatási szakembereket, általános és középiskolai tanárokat, tanítókat, óvodapedagógusokat, kisgyermeknevelőket, gyógypedagógusokat és pszichológusokat várjuk, akik szívesen vesznek részt a pedagógiai megújulásáról szóló szakmai eszmecserékben. A konferencia szervezői szeretettel várják az előadással jelentkező és a szakmai munka iránt érdeklődő résztvevőket is.

A konferencián szimpózium, tematikus előadás és poszter műfajban lehet prezentációt tartani. Jelentkezni mindhárom kategóriában az absztrakt elektronikus úton történő benyújtásával lehet. Az absztraktok 2000–3000 karakter terjedelműek lehetnek. A szimpóziumok 4-5 előadásból állhatnak. A konferencia nyelve angol és magyar. Minden szakmai anyagot a tudományos konferenciák bírálati rendszerének megfelelően értékelünk.

Tudományos programbizottság: Horváth Kinga, Józsa Krisztián, Kéri Katalin, Mesterházi Zsuzsa, Pusztai Gabriella, Varga László, Zsolnai Anikó

A konferencián a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az előadóknak a konferenciacsomagot, az étkezést és a frissítőket, valamint a kapcsolódó programokat a konferencia mindhárom napján biztosítjuk.

A szakmai anyagok benyújtásának a határideje: 2020. március 1.

 

A szakmai anyagok feltöltésével kapcsolatos további információkat megtalálja honlapunkon: kepzesesgyakorlat.ke.hu. A weboldal 2020. február 15-től lesz elérhető, a regisztráció ekkortól lehetséges.

Kérdéseiket a kgykonf@ke.hu e-mail címen tehetik fel a szervezőknek.

 
Bencéné Fekete Andrea
a konferencia titkára
Józsa Krisztián
a konferencia elnöke
 

Kaposvár

Hírek

A bírálati folyamat lezárult

A bírálati folyamat lezárult.
A bírálatok a weboldalra történő belépést követően elérhetők a „Regisztráció/Szakmai anyagok kezelése – eredmények” menüpont alatt. A belépéshez a regisztráció során megadott email címre és jelszóra van szükség.

2020-03-25 19:03:45

Új absztrakt-benyújtási határidő

A 2020. évi Képzés és Gyakorlat konferencián meghosszabbítjuk a szakmai anyagok benyújtásának a határidejét 2020. március 6. péntek 24 óráig.
2020-03-01 19:10:20

Regisztráció

Regisztráció kezdete – 2020. február 15.

2020-02-06 20:00:00

„A weboldal a Pedagógiai Értékelési Konferencia alapján készült”

 

Copyright © Kaposvári Egyetem Pedagógiai Kar • 2020 Minden jog fenntartva.